lunes, 18 de diciembre de 2017

Premis per a 359 alumnes de Mallorca per l'excel·lència de l'esforç i qualificacions aconseguides



Tots els convocats a la reunió
 
El passat 14 de desembre al Palau del Congrés de Palma es varen reunir 359 alumnes de Malolorca (primaria i d'ESO) per rebre un premi de recompensa al seu esforç i les seves qualificacions aconseguides al llarg del curs 2016-2017. 

Varen ser premiats per la presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Educació i Universitat, Martí March, del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i de Rafaela Sánchez, directora general de Personal Docent.

Dels 359 alumnes, 63 varen ser premiats per les qualificacions i esforç a primaria, i els 296 restants, d'ESO, qui tan sols podien rebre'l si la mitjana de tota l'ESO era igual o superior a 9, i en canvi els alumnes de primària rebien el premi si superaven la darrera etapa del sisè curs amb esforç personal, dedicació i superació de totes les dificultats sotmeses.

Del nostre centre, IES Son Ferrer, van rebre el premi 4 alumnes amb mitjanes molt elevades (superiors a 9) i que actualment fan batxiller. Les alumnes són Lucia Alfaro Ceballos, Nerea Alfaro Ceballos, Cristina Martínez Muñoz i Victòria Tomàs Fiteni, amb 16 anys d'edat actualment, les quals van ser acompanyades per la seva tutora Alicia Amiñano.

Nerea Alfaro, Victoria Tomàs, Lucia Alfaro i Cristina Martínez

A més de Mallorca, a les altres illes es van reunir més alumnes amb un total de 473 alumnes.


Bibliografia
http://www.caib.es/pidip2front/jsp/es/ficha-noticia/strongfrancina-armengol-entrega-los-galardones-al-esfuerzo-personal-y-a-la-excelencia-acadeacutemica-a-maacutes-de-350-alumnos-de-mallorcastrong1

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Alicia Sintes